Centrul de Negociere si Mediere

 

 

Centrul de Negociere si Mediere organizat in cadrul proiectului SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii isi propune sa ofere cursuri de formare si expertiza pe domeniul negocierilor interne si internationale, cat si in domeniul medierii.

Se urm?reste imbinarea notiunilor teoretice cu dezvoltarea abilitatilor practice ale cursantilor, in acest sens vom apela la cei mai buni traineri si specialisti in domeniile de interes, precum si la o serie de colaborari cu companii cunoscute din Romania, pentru accesarea unor informatii direct din mediul de afaceri.

 

Ce va propunem?

  • cursuri de formare sustinute de reputati profesori romani si internationali in domeniile negociere si mediere;
  • conferinte sustinute de reputati specialisti in domeniile de interes din cadrul unor companii care activeaza in mediul de afaceri romanesc;
  • organizarea unor cercuri de lectura si recenzii asupra unor lucrari de referinta din domeniile de interes;
  • organizarea unor simulari de negociere si mediere in cadrul carora cursantii isi dezvolta capacitatea de pregatire si organizare, capacitatea de sintetizare a informatiilor, capacitatea de adoptare si asumare a deciziilor, spiritul de echip?, etc;.
  • cele mai bune doua echipe in cadrul simularilor de negociere/mediere vor fi premiate.

 

 

“The most important trip you may take in life is meeting people half way”

Henry Boyle

 

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.