Calendar de evenimente

Curs interactiv pe teme de business si etica
Miercuri, 08 Octobrie 2014,  3:00
de catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Centrul de Oratorie si Dezbateri din cadrul Universitatii Romano-Americane, centru dezvoltat in cadrul proiectului "SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii - POSDRU/156/1.2/G/132920", organizeaza in acest semestru universitar, in parteneriat cu Umanager, un curs interactiv pe teme legate de business si etica.

Prima intalnire va avea loc miercuri 8 octombrie 2014, de la ora 15.00, la Sala Senatului. Invitatul de onoare al acestui curs introductiv va fi domnul Wargha Enayati, fondator al Retelei Private de Sanatate "Regina Maria".

"Umanager" este un proiect de sustinere a eticii in afaceri si de crestere a gradului de incredere a tinerilor intreprinzatori in parteneri si in mediul de afaceri autohton.
Fondatorii "Umanager" sunt: Steven van Groningen, Silviu Hotaran, Septimiu Postelnicu si Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai comunitatii de business din Romania.

Locatie Sala Senatului, Universitatea Romano-Americana
Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!