Calendar de evenimente

AmericanDay!
Joi, 04 Decembrie 2014, 10:30
de catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Centrul de Drepturile Omului si Migratie va invita Joi, 4 decembrie 2014, de la ora 10:30, in Sala Senatului la evenimentul "Coruptia - o provocare a respectarii statului de drept" - eveniment organizat in cadrul suitei de evenimente AmericanDay! la Universitatea Romano-Americana.

Invitatul principal al evenimentului este dna. Marisa MacIssac, Rule of Law Officer in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti.
Expertiza invitatei include activitati de profil, ca reprezentant al SUA in Skopje (Macedonia) si Hyderabad (India). Inainte de a se alatura Departamentul de Stat al SUA, Marisa a fondat si condus o afacere in domeniul turistic pe insula Maine, locul ei de resedinta. Marisa a absolvit programul de studii de licenta Bachelor of Humanities and Arts in 20th Century Visual Culture in cadrul prestigioasei universitati Carnegie Mellon precum si programul de masterat European Studies in cadrul Zentrum für Europaische Integrationsforschung al universitatii Rheinische Friedrich-Wilhelms Universität din Bonn, Germania. Vorbeste fluent limba germana, ceha si macedoneana.

2 - CDOM - AmericanDay (afis-vertical)

Locatie Universitatea Romano-Americana
Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!