Calendar de evenimente

Concurs "Simulari de negocieri comerciale"
Marti, 28 Aprilie 2015, 12:00
de catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Centrul de Negociere si Mediere din cadrul Universitatii Romano-Americane organizeaz? concursul cu titlul "Simulari de negocieri comerciale", concurs cu premii in valoare total? de 5.000 lei.

Concursul se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor, indiferent de universitatea de provenienta, participarea fiind GRATUITA.

Prima etapa va avea loc in data de 28 aprilie 2015, de la ora 12:00, in sala 223 din campusul Universitatii Romano-Americane (Bld. Expozitiei nr.1B, Bucuresti) si consta in rezolvarea unor teste pe baza materialelor pregatitoare disponibile pe website-ul centrului:
http://cnm.rau.ro

Primii 12 concurenti in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute vor fi selectati pentru etapa finala, ce presupune simularea unor negocieri comerciale. Castigatorii concursului vor fi selectati in ordinea descrescatoare a punctajelor primite la a doua etapa din partea comisiei de evaluare formata din specialisti in domeniu.

Pentru mai multe informatii accesati http://cnm.rau.ro

2015-04-06-C2CNM

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!