Calendar de evenimente

Analiza evolutiei legislative privind medierea si impactul ei practic. Propuneri de lege ferenda
Miercuri, 24 Iunie 2015, 10:30
de catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Centrul de Negociere si Mediere organizeaza dezbaterea cu tema ”Analiza evolutiei legislative privind medierea si impactul ei practic. Propuneri de lege ferenda”.

Evenimentul va avea loc in data de 24 iunie 2015, orele 10:30 la Sala Senatului din cadrul Universitatii Romano-Americane, Bd. Expozitiei, nr.1B, sector 1, Bucuresti.

Scopul acestei dezbateri este identificarea solutiilor legislative adecvate pentru inlocuirea prevederilor legale declarate neconstitutionale si a celor necesare pentru asigurarea unei perceptii corecte a rolului medierii si mediatorilor in solutionarea conflictelor.

Dezbaterea isi propune sa reuneasca reprezentanti ai autoritatilor si institutiilor cu responsabilitati in domeniul medierii, judecatori, procurori, mediatori.

La dezbatere vor participa experti recunoscuti pe plan international, reprezentanti ai ambasadelor.

Participarea se confirma pana la data de 20 iunie 2015, la telefon: 0751-775.232 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!