Calendar de evenimente

Concursul National de Drepturile Omului si Migratie
De la Luni, 26 Octobrie 2015
Catre Joi, 29 Octobrie 2015
de catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

A doua editie a Concursului National de Drepturile Omului si Migratie va avea loc in perioada 26 - 29 octombrie 2015 la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti. Se vor acorda burse participantilor, in functie de nevoile acestora, care vor acoperi cheltuielile de transport, cazare si masa. Cel mai bun student in concurs si cea mai buna echipa vor primi premii in valoare totala de 5.000 lei. Premii speciale suplimentare vor fi oferite de partenerii Concursului.

Concursul este organizat de Centrul de Drepturile Omului si Migratie si are ca obiectiv general incurajarea studentilor si masteranzilor interesati de dezvoltarea aptitudinilor practice de a se implica in identificarea si solutionarea unor probleme juridice de drepturile omului si migratie, intr-un mediu simulat. Concursul promoveaza valorile etice fundamentale, spiritul de fair-play, competitivitatea, munca in echipa si comunicarea interpersonala. Probele Concursului au caracter stiintific, aplicativ, socio-educativ si juridic.

Mai multe detalii

 2015-05-15 - CDOM Concurs-editia II

 
Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!