Calendar de evenimente

Atelier de Leadership Moral
Miercuri, 05 Octobrie 2016
de catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cea de-a XI-a editie a Atelierelor de Leadership Moral, va avea loc pe data de 5 octombrie 2016, ora 17.00 - 19.00, in Aula Magna a Universitatii Româno-Americane, Bulevardul Expozitiei, nr. 1 B, Sector 1, Bucuresti.

Seria de evenimente doreste sa promoveze in Romania ideea ca poti avea succes in afaceri daca esti etic, corect si onest.

Fondatorii UMANager - Steven van Groningen, Silviu Hotaran, Septimiu Postelnicu si Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuti reprezentanti ai comunitatii de business din Romania - va invita la dezbaterea pe tema valorilor si a culturii organizationale.

Alaturi de ei si-au confirmat participarea 3 vorbitori internationali:
  • Daniel Truran, General Director of EBBF (Ethical Business Building the Future), Co-founder of The Impact Hub Madrid Social Innovation Hub, Marketing and Events Director at B Lab Europe;
  • Valerie Davis, President of Lysistrata Incorporated, Executive Coach;
  • Ralph Blundell, Leadership Consultant, Executive Coach, Board member of EBBF (Ethical Business Building for Future).
Evenimentul se va desfasura in limba engleza, fiind organizat si cu sprijinul Centrului de Oratorie si Dezbateri din cadrul Universitatii Romano-Americane.

Surpriza editiei:
5 dintre cei prezenti in sala pe data de 5 octombrie la cea de-a XI-a editie a Umanager vor avea ocazia sa castige prin tragere la sorti cate un bilet la Conferinta EBBF - Building Capacity din 6-9 octombrie, in valoare de 300 euro.

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!