Calendar de evenimente

IoT & Mobile Apps Workshops
Miercuri, 26 Aprilie 2017
de catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Centrul de Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor al Universitatii Romano-Americane in parteneriat cu Oracle Romania organizeaza un atelier de lucru extensiv, pe durata a 4 sesiuni diferite, axat pe tematica Internet of Things si Aplicatii Mobile.

Toate cele patru sesiuni vor fi conduse de cate 2 instructori din partea Oracle Romania, dezvoltatori cu experienta in cadrul companiei respective.
Activitatile se vor desfasura in Sala 223, in sistem BYOD (bring your own device), in intervalul orar 9:30 - 12:30, in fiecare zi de miercuri, pe parcursul a patru saptamani, conform programului:

  • 26 aprilie - Sesiunea 1 - Prezentare generala IoT, concepte, modele, exemple, dezvoltare de aplicatii mobile, aplicatii in timp real, scenarii de utilizare, potential.
  • 3 mai - Sesiunea 2 - Node.js (Windows/Mac/Linux/Raspberry PI), instalare/configurare mediu de dezvoltare, unelte si concepte specifice, exemple de dezvoltare cu diverse module, configurare baza de date, servicii REST.
  • 10 mai - Sesiune 3 - Ionic Framework - prezentare, instalare, configurare, generare proiecte. Dezvoltare aplicatii JS/HTML pentru implementare pe diverse platforme. Plugin-uri native, bluetooth, stocare, notificari. Generare aplicatii pentru Android si iOS.
  • 17 mai - Sesiunea 4 - Hardware iBeacons, Raspberry PI, design hardware individualizat, GPIO, integrare Node.JS cu NodeRED.


La finalul celor 4 sesiuni va exista un sistem finalizat, o aplicatie functionala.
Instructorii vor participa si la o sesiune finala de intrebari si raspunsuri.

Pentru participare, va rugam sa va inregistrati AICI.

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!