Calendar de evenimente

CONCURS DE TRANZACTIONARE, editia a II-a
De la Luni, 27 Aprilie 2015 -  8:00
Catre Miercuri, 27 Mai 2015 -  5:00
de catre Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

CONCURS DE TRANZACTIONARE, editia a II-a

ORGANIZAT DE

CENTRUL DE PIETE FINANCIARE INTERNE SI INTERNATIONALE

 

 

Concursul de Tranzactionare este un proces simulat de tranzactionare pe pietele financiare internationale, organizat de catre Centrul de Piete Financiare Interne si Internationale constituit prin Hotararea Senatului Universitatii Romano-Americane nr. 159.1 din data de 02.07.2014 ca parte a proiectului ”SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii” (POSDRU/156/1.2/G/132920).

Concursul se va organiza si derula in perioada 27 aprilie 2015 – 27 mai 2015.

Concursul se va desfasura in mediul virtual, intr-o singura etapa, utilizand platforma de tranzactionare online Startrade 360, apartinand SSIF Tradeville S.A.

La deschiderea conturilor de tranzactionare, participantii vor primi o suma virtuala de 20.000 EUR, pe care o vor folosi ca sursa de finantare a tranzactiilor pe pietele financiare.

Scopul participantilor va fi obtinerea pana la sfarsitul perioadei de concurs a celei mai mari valori a portofoliului individual. 

Juriul Concursului va fi alcatuit din trei specialisti din domeniul financiar-bancar.

Ierarhizarea participantilor se va face in ordinea descrescatoare a valorii portofoliilor individuale, rezultand astfel clasamentul final al Concursului.

 

Valoarea totala a premiilor este de 5000 lei.

Vor fi acordate 4 premii, fiecare in valoare de 1250 lei, participantilor care ocupa primele 4 pozitii in clasamentul final al Concursului.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul centrului http://pietefinanciare.rau.ro

Concurs-CPFII-Editia-II-a

Acest website foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies.
Află mai multe Accept!